Boserups Gods Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Boserups Gods Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bjuv här finns det många olika Aktiebolag. Boserups Gods Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bjuv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Boserups Gods Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556116-6652.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-79030 alternativt besöka eller skicka post till Boserups Gods Aktiebolag på följande adress Boserupsv. 31, 260 50, Billesholm.

Boserups Gods Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Boserups Gods Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Gyllenkrok, Axel Nils Gabriel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Ankarcrona, Carl Willem Matthias som är född 1948 och har titeln Suppleant , Ankarcrona, Caroline Ulla Charlotte som är född 1980 och har titeln Suppleant . Ankarcrona, Madeleine Viveca som är född 1976 och har titeln Suppleant , , . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk, skogsbruk, värdepappersförvaltning, utföra konsulttjänster inom finans-, bank- och jordbruksverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall inte bedriva sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag.