Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide

Skåne län

Information

Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide är ett av många verksamheter som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-01-08. Men sedan 1972-01-01 så har Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rosentorpsv. 3, 267 90, Bjuv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-70442.

Bjuv arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara nyinstallation och servicearbeten inom VVS-branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide och det är följande personer, Mårtensson, Knut Willy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Jessica Linda som är född 1976 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Olstorps Rör och Smide är 556122-3958.