Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-02-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag ska trivas.

Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra skogsavverkningstjänster med maskin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-72163.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag är Larsson, Kjell Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Karl Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Kjell Larssons Skogsentreprenad Aktiebolag har 556123-8774 som sitt organisationsnummer.