Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag

Skåne län

Information

556141-5638 är organisationsnummer för företaget Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag finns i.

Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-11-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Vill ni komma i kontakt med Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 023-792300 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka byggnads- och kyrkomåleri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hultgren & Co Kyrko- och Byggnadsmåleri Aktiebolag och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,