Söderåsens Bioenergi Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Söderåsens Bioenergi Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Söderåsens Bioenergi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Söderåsens Bioenergi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Söderåsens Bioenergi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-07-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Söderåsens Bioenergi Aktiebolag ska trivas.

Söderåsens Bioenergi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av biogas med restprodukter och därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderåsens Bioenergi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är Söderåsens Bioenergi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Söderåsens Bioenergi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-83055.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Söderåsens Bioenergi Aktiebolag är Tornerhjelm, Rudolf Gustav Carl som är född 1959 och har titeln VD, Tornerhjelm, Rudolf Gustav Carl som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Staffan Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Buchhave, Karsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cedervall, Eva Jessica som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Söderåsens Bioenergi Aktiebolag har 556149-1365 som sitt organisationsnummer.