Nymbergs Åkeri AB

Skåne län

Information

556168-3763 är organisationsnummer för verksamheten Nymbergs Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nymbergs Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Nymbergs Åkeri AB finns i.

Nymbergs Åkeri AB har varit registrerat sedan 1972-08-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nymbergs Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Nymbergs Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nymbergs Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nymbergs Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 042-81318 eller genom brev på följande adress:
Idrottsv. 11, 267 39, Bjuv

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nymbergs Åkeri AB och det är Nymberg, Lars Jonas Mickael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nymberg, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Suppleant, Altinius, John Bertil som är född 1936 och har titeln Revisor,