Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag är ett bolag som finns i Bjuv. I Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjögren, Dag Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Lars Olle Hugo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Solvig Margit Ann-Kristin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjögren, Bodil Anita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag på telefon 042-82140.

Bolaget skall driva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ekström & Sjögren Byggnads Aktiebolag har 556168-7368 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.