Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag

Skåne län

Information

556188-5046 är organisationsnummer för bolaget Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag finns i.

Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag har varit registrerat sedan 1974-11-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-77205 eller genom brev på följande adress:
Spannmålsg. 16, 260 51, Ekeby

Bolaget skall driva handel med och bearbetning av metallvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekeby Rostfria Produktions Aktiebolag och det är Heidenborg, Gert Inge Morgan som är född 1960 och har titeln VD, Heidenborg, Gert Inge Morgan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Kjell Elis Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Solbritt Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Åkesson, Jinny Phunsuk som är född 1956 och har titeln Suppleant, Carlsson, Lars Anders som är född 1959 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,