Claes-Göran Andersson Aktiebolag

Skåne län

Information

556202-6046 är organisationsnummer för företaget Claes-Göran Andersson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Claes-Göran Andersson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Claes-Göran Andersson Aktiebolag finns i.

Claes-Göran Andersson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-12-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Claes-Göran Andersson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Claes-Göran Andersson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Claes-Göran Andersson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Claes-Göran Andersson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-57655 eller genom brev på följande adress:
Ahleborg , 267 90, Bjuv

Bolaget skall utföra transport av mjölk och andra mejeriprodukter samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Claes-Göran Andersson Aktiebolag och det är Andersson, Claes Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Margot Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor