Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

556213-6332 är organisationsnummer för företaget Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag finns i.

Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-12-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ljunggren, Johnny Leif Roland -Nilsson, Inga Ann-Christin

Vill ni komma i kontakt med Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Östra v. 62, 260 50, Billesholm

Bolaget skall bedriva plåtslageri och maskinreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonny Ljunggrens Maskin Aktiebolag och det är Nilsson, Inga Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Ljunggren, Johnny Leif Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Ingrid Rosmarie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,