Belcum Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

I Bjuv finns det ett Aktiebolag som heter Belcum Invest Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Belcum Invest Aktiebolag i Skåne län. Bjuv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Belcum Invest Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1983-01-19 så har Belcum Invest Aktiebolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Belcum Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Belcum Invest Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Åkerig. 9, 267 39, Bjuv. Vi ni istället prata med Belcum Invest Aktiebolag så kan ni göra det på 042-70709.

Bolaget skall idka handel med maskiner inom byggnadsbranschen samt livsmedel, förvalta fast och lös egendom, utföra redovisningstjänster, äga tävlingshästar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olofsson, Stig Bertil som är född 1934 och har titeln VD, Olofsson, Stig Bertil som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Ulla Ragnhild som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Schildfat, Rüdiger Gustav Franz som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Eva Birgitta Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln RevisorKareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olofsson, Stig Bertil .

Belcum Invest Aktiebolag har 556224-2791 som sitt organisationsnummer.