Klöversalongen Aktiebolag

Skåne län

Information

556238-4643 är organisationsnummer för bolaget Klöversalongen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klöversalongen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Klöversalongen Aktiebolag finns i.

Klöversalongen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-02-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klöversalongen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Klöversalongen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klöversalongen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Klöversalongen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-81300 eller genom brev på följande adress:
N. Storg. 20, 267 31, Bjuv

Bolaget skall bedriva frisersalong, handel med hårvårdsprodukter, handel med hälsovårdsprodukter, handel med med textila produkter för hushåll och restaurangverksamhet samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klöversalongen Aktiebolag och det är Svensson, Ann som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Dahl, Claes Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,