Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag

Skåne län

Information

556249-4822 är organisationsnummer för företaget Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag finns i.

Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-09-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-81118 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utföra målning och tapetsering, samt köpa och sälja äga och förvalta fastigheter och aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Strandqvists Måleri Aktiebolag och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,