Åstorps Svets & Smide Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Åstorps Svets & Smide Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Åstorps Svets & Smide Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åstorps Svets & Smide Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åstorps Svets & Smide Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-01-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Åstorps Svets & Smide Aktiebolag ska trivas.

Åstorps Svets & Smide Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka svets-, byggnads & smidesrörelse, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åstorps Svets & Smide Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Åstorps Svets & Smide Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Åstorps Svets & Smide Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-83590.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Åstorps Svets & Smide Aktiebolag är Andersson, Stig Alve Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Erik Tore som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Åstorps Svets & Smide Aktiebolag har 556254-4105 som sitt organisationsnummer.