Höganäs Bjuf Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Höganäs Bjuf Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Höganäs Bjuf Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Höganäs Bjuf Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Höganäs Bjuf Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-09-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där företaget finns i jobbar för att företag som Höganäs Bjuf Aktiebolag ska trivas.

Höganäs Bjuf Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och marknadsföra chamotteprodukter, eldfasta tegel och massor samt liknande eldfasta material, äga fast egendom och värdepapper samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Höganäs Bjuf Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Höganäs Bjuf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Höganäs Bjuf Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-85500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Friestad, Egil Johan -Knudsen, Christen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Höganäs Bjuf Aktiebolag är Friestad, Egil Johan som är född 1953 och har titeln VD, Friestad, Egil Johan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Knudsen, Christen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Erlandsson, Bert Ricky Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Günther, Dan Ove som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Swerre, Lars Göran Bo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bjerke, Hans Erik som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Höganäs Bjuf Aktiebolag har 556264-6272 som sitt organisationsnummer.