Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-11-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag ska trivas.

Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet samt försäljning av måleriprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-82955.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag är Nilsson, Alf Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Agneta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Alfs Måleri i Billesholm Aktiebolag har 556267-0215 som sitt organisationsnummer.