Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bjuv. I Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Bengt Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sonja som är född 1946 och har titeln Suppleant, Altinius, John Bertil som är född 1936 och har titeln Revisor, B ALTINIUS REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag på telefon 042-70103.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av hemelektronik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bjuvs Radio & TV-Service Aktiebolag har 556279-4270 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.