PR Bygg-Plåt Aktiebolag

Skåne län

Information

PR Bygg-Plåt Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där PR Bygg-Plåt Aktiebolag finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. PR Bygg-Plåt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket PR Bygg-Plåt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. PR Bygg-Plåt Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PR Bygg-Plåt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brännerig. 19, 263 37, Höganäs men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-333406.

Bjuv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är PR Bygg-Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

PR Bygg-Plåt Aktiebolag har idag 556285-5576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PR Bygg-Plåt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva plåtslageri inom byggnads- och ventilationsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I PR Bygg-Plåt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Arne Willy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .