Smedjan i Billesholm Aktiebolag

Skåne län

Information

556290-2766 är organisationsnummer för företaget Smedjan i Billesholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smedjan i Billesholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Smedjan i Billesholm Aktiebolag finns i.

Smedjan i Billesholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-01-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smedjan i Billesholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Smedjan i Billesholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Smedjan i Billesholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Smedjan i Billesholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-84524 eller genom brev på följande adress:
Promenaden 6, 260 50, Billesholm

Bolaget skall driva restaurang jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Smedjan i Billesholm Aktiebolag och det är Landström, Jean Olle Gusten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Truden, Zdenka som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Anders Mattias som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,