KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag

Skåne län

Information

KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag är ett företag som finns i Bjuv. I KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Meiby, Leif Christer Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Meiby, Siv Inger Mariann som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag på telefon 042-81120.

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KM BENSIN & SERVICE Aktiebolag har 556292-2616 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.