Sundets Mark och Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva anläggningsarbete, rivningar, fastighetsförvaltning, transporter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sundets Mark och Transport Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bjuv så är Sundets Mark och Transport Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bjuv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bjuv och i Skåne län. Redan 1987-06-22 så skapades Sundets Mark och Transport Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sundets Mark och Transport Aktiebolag har haft det sedan 2009-09-03.

Sundets Mark och Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556299-4425 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bjuv.

Just nu är Sundets Mark och Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sundets Mark och Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-73902 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sundets Mark och Transport Aktiebolag är Poulsen, Flemming Kristian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Poulsen, Mona Gunilla som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .