Ekeby Möbelaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Ekeby Möbelaffär Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekeby Möbelaffär Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekeby Möbelaffär Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekeby Möbelaffär Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekeby Möbelaffär Aktiebolag ska trivas.

Ekeby Möbelaffär Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och heminredning samt restaurangverksamhet, ävensom handel med och uthyrning av fastigheter handel med värdepapper, aktiefonder, obligationsfonder och penningmarknadsfonder samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekeby Möbelaffär Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Ekeby Möbelaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Ekeby Möbelaffär Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-89630.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Bengt-Åke Lennart Firman tecknas två i förening av -Lorichs, Emma Maria -Lorichs, Gustav Henrik -Nilsson, Ulf Patrik.

De som är på något sätt har med Ekeby Möbelaffär Aktiebolag är Persson, Bengt-Åke Lennart som är född 1951 och har titeln VD, Persson, Bengt-Åke Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorichs, Emma Maria som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorichs, Gustav Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellsson, Karl Bertil som är född 1946 och har titeln SuppleantLindblad, Christel Ann Charlott som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Åke Ingmar som är född 1961 och har titeln Revisor, Nilsson, Jan Anders som är född 1953 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Ekeby Möbelaffär Aktiebolag har 556310-2184 som sitt organisationsnummer.