Arnes Grävtjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

Arnes Grävtjänst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som Arnes Grävtjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arnes Grävtjänst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Arnes Grävtjänst Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-01-07. Men sedan 1988-01-01 så har Arnes Grävtjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Söderg. 31, 260 51, Ekeby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arnes Grävtjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6308531.

Bjuv arbetar för att bolag som Arnes Grävtjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arnes Grävtjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva gräventreprenad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arnes Grävtjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arnes Grävtjänst Aktiebolag och det är följande personer, Holmkvist, Arne Elmer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Siv Mona Karin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Arnes Grävtjänst Aktiebolag är 556314-4897.