Protista Food AB

Skåne län

Information

Protista Food AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Protista Food AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Protista Food AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Protista Food AB har haft sedan 1994-01-01. Protista Food AB har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Protista Food AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvarng. 2, 267 34, Bjuv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-82910.

Bjuv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Protista Food AB Privat, ej börsnoterat.

Protista Food AB har idag 556318-6427 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Protista Food AB

Bolaget skall bedriva analys och utveckling av produkter och processer inom livsmedelsområdet och därmed förenlig verksamhet.

I Protista Food AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jungvid, Hans Gustaf som är född 1941 och har titeln VD, Jungvid, Hans Gustaf som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Jan Evert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Nilsson, Sven Erik Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .