U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag

Skåne län

Information

556320-5037 är organisationsnummer för bolaget U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag finns i.

U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-04-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-321250 eller genom brev på följande adress:
G. Tågarpsv. 687, 260 34, Mörarp

Bolaget skall bedriva redovisningsbyrå samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med U-P Andersson Lantbruksrevision Aktiebolag och det är Andersson, Ulf-Peter Börje som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellqvist, Ingrid Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,