Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag är ett av många företag som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-09-22. Men sedan 1988-01-01 så har Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nya v. 41, 260 50, Billesholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-73819.

Bjuv arbetar för att företag som Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag och det är följande personer, Wall, Dick Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Bernt Axel Roland som är född 1933 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Berndt och Roger Wall Byggnads Aktiebolag är 556330-1448.