Garlén Bygg AB

Skåne län

Information

556339-7883 är organisationsnummer för bolaget Garlén Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Garlén Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Garlén Bygg AB finns i.

Garlén Bygg AB har varit registrerat sedan 1988-11-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Garlén Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Garlén Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Garlén Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Garlén Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 042-210851 eller genom brev på följande adress:
Björnbärsg. 8, 260 33, Påarp

Bolaget ska bedriva byggnation, service, underhåll, förvaltning inom bygg- och fastighetsbranschen samt handel med byggmaterial, byggarbetsmaskiner och byggkonsulttjänster inom och utanför EU. Bolaget ska även idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Garlén Bygg AB och det är Garlén, Nils Thomas som är född 1974 och har titeln VD, Garlén, Nils Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Garlén, Katty Maricela som är född 1974 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Per Martin som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,