Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag

Skåne län

Information

Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedenv. 30, 267 90, Bjuv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-83353.

Bjuv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag har idag 556353-5318 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Bo Urban -Magnesköld, Peter Bertil Knut är den som för stunden ansvarar för Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag

Bolaget skall bedriva beställningstrafik med fordon och därmed förenlig verksamhet.

I Alternativ Trafik i Bjuv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berglund, Bo Urban som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnesköld, Peter Bertil Knut som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Sten Urban som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bertil Anders Gerhard som är född 1935 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.