AJ Tyger Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och AJ Tyger Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och AJ Tyger Aktiebolag är ett av dem. Statusen för AJ Tyger Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

AJ Tyger Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-13. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som AJ Tyger Aktiebolag ska trivas.

AJ Tyger Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård jämte förvaltning av aktier och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AJ Tyger Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är AJ Tyger Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med AJ Tyger Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-82600.

Firman tecknas var för sig av -Tyger, Anna Eva Elisabeth -Tyger, Jussi.

De som är på något sätt har med AJ Tyger Aktiebolag är Tyger, Anna Eva Elisabeth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tyger, Jussi som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

AJ Tyger Aktiebolag har 556373-1230 som sitt organisationsnummer.