Billesholms Maskinservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Billesholms Maskinservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Bjuv. I Billesholms Maskinservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kjellsson, Karl Bertil som är född 1946 och har titeln Likvidator, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Billesholms Maskinservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Billesholms Maskinservice Aktiebolag på telefon 042-73330.

Bolaget skall bedriva service- och reparationsverkstad för industrimaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Billesholms Maskinservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Billesholms Maskinservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Billesholms Maskinservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Billesholms Maskinservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Billesholms Maskinservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Billesholms Maskinservice Aktiebolag har 556373-4887 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.