Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag

Skåne län

Information

Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-11-24. Men sedan 1990-01-01 så har Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Verkstadsg. 8, 267 39, Bjuv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-78910.

Bjuv arbetar för att bolag som Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag och det är följande personer, Carlsson, Lars Holger som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Ulf Peter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rostfria Svetsmontage i Bjuv Aktiebolag är 556378-0773.