Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

556378-8479 är organisationsnummer för företaget Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag finns i.

Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-82955 eller genom brev på följande adress:
Billesholmsv. 31, 267 40, Bjuv

Bolaget skall bedriva revision, redovisning ekonomisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Luggude Revisionsbyrå Aktiebolag och det är Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Callert, Mats Anders som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor,