Weber Optik & Handel Aktiebolag

Skåne län

Information

556383-1303 är organisationsnummer för bolaget Weber Optik & Handel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Weber Optik & Handel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Weber Optik & Handel Aktiebolag finns i.

Weber Optik & Handel Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Weber Optik & Handel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Weber Optik & Handel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Weber Optik & Handel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Weber Optik & Handel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-74045 eller genom brev på följande adress:
S. Storg. 19, 267 31, Bjuv

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet inom optikområde jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Weber Optik & Handel Aktiebolag och det är Weber, Kent Arne Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Weber, Katarzyna som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,