J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där företaget finns i jobbar för att företag som J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag ska trivas.

J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-72211.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag är Olsson, Hans Jerker som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Britt Annicka som är född 1953 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

J Olsson Entreprenad i Billesholm Aktiebolag har 556396-8352 som sitt organisationsnummer.