T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) är ett av dem. Statusen för T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) är att Bolaget är aktivt.

T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) ska trivas.

T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel, biltillbehör samt kioskvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-89065.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) är Wahlgren, Tor Anders Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlgren, Kerstin Ann-Mari som är född 1943 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

T. Wahlgren Bensin och Service Aktiebolag (Statoil) har 556397-0655 som sitt organisationsnummer.