ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-07-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag ska trivas.

I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av transportanordningar för industrier, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21.

Idag är ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-81575.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahlman, Mats Erik Mikael.

De som är på något sätt har med ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag är Antonsson, Hans Elving som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlman, Mats Erik Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Johanna Margareta som är född 1986 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

ALFA i Bjuv Försäljnings Aktiebolag har 556401-2200 som sitt organisationsnummer.