Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där företaget finns i jobbar för att företag som Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag ska trivas.

Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva lantbruk och maskinstationsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-77511.

Firman tecknas var för sig av -Persson, Agneta Lise-Lott -Persson, Nils Åke Göran.

De som är på något sätt har med Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag är Persson, Nils Åke Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Agneta Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Göran Å. Persson Maskinstation Aktiebolag har 556414-0407 som sitt organisationsnummer.