Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag

Skåne län

Information

Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-83322.

Bjuv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag har idag 556427-5682 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lövstedt, Per Bertil Walter Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, samt därmed förenlig verksamhet.

I Nya Alfa Industriutrustningar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lövstedt, Per Bertil Walter som är född 1959 och har titeln VD, Lövstedt, Per Bertil Walter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövstedt, Håkan Andreas som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Walltin, Bengt Stefan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövstedt, Ingela Kristin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln RevisorLuggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .