BHM Företagsråd Aktiebolag

Skåne län

Information

BHM Företagsråd Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bjuv. I BHM Företagsråd Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekelund, Bruno Olof Lennart som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Mona Gunnel Elisabet som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Björn Olof Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Bo Ingvar Lennart som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BHM Företagsråd Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BHM Företagsråd Aktiebolag på telefon 0431-75864.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i företagsledning, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt leasing av bilar och datorer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är BHM Företagsråd Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BHM Företagsråd Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BHM Företagsråd Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BHM Företagsråd Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BHM Företagsråd Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekelund, Bruno Olof Lennart -Ekelund, Mona Gunnel Elisabet

BHM Företagsråd Aktiebolag har 556430-0019 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.