Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-08-30. Men sedan 1992-01-01 så har Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Storg. 19, 267 31, Bjuv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-83030.

Bjuv arbetar för att bolag som Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighets- och rörelsemäkleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Leo, Inge Lennart -Olofsson, Nils Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Leo, Inge Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Leo, Tina Mari-Christin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olofsson, Viveka Maria Bertsdotter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Olofsson & Leo Fastighetsbyrå Aktiebolag är 556431-6791.