Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

556437-0152 är organisationsnummer för verksamheten Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag finns i.

Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Lars-Gunnar Peter -Jönsson, Sven-Gunnar Ingemar

Vill ni komma i kontakt med Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-72035 eller genom brev på följande adress:
Billesholmsv. 95, 260 50, Billesholm

Bolaget skall bedriva direkt eller indirekt verksamhet avseende försäljning av cyklar och tillbehör samt pyrotekniska artiklar, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sven Jönssons Cykelaffär Aktiebolag och det är Jönsson, Sven-Gunnar Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars-Gunnar Peter som är född 1950 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,