Söderåsens Mekaniska AB

Skåne län

Information

Söderåsens Mekaniska AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Söderåsens Mekaniska AB finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Söderåsens Mekaniska AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Söderåsens Mekaniska AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Söderåsens Mekaniska AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-75520.

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Söderåsens Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat.

Söderåsens Mekaniska AB har idag 556438-0797 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Söderåsens Mekaniska AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av stålkonstruktioner, tankar, behållare för processindustrin och byggnader, servicearbeten för processindustrin, tillverkning och montering av vacuumsug- anläggningar, försäljning, montering och service av stoft- filteranläggningar samt härmed förenlig verksamhet.

I Söderåsens Mekaniska AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palm, Hans Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .