Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bensinstation, handel med begagnade bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bjuv så är Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bjuv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bjuv och i Skåne län. Redan 1992-01-03 så skapades Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556440-9646 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bjuv.

Just nu är Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-70428 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bjuvs Servicestation Lars Johansson Aktiebolag är Johansson, Lars Åke Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Harder, Brita Ester Sofia som är född 1933 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .