Thuvesson Media Group Sweden AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Thuvesson Media Group Sweden AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Bjuv här finns det många olika Aktiebolag. Thuvesson Media Group Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bjuv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Thuvesson Media Group Sweden AB är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556453-2330.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 042-76247 alternativt besöka eller skicka post till Thuvesson Media Group Sweden AB på följande adress Storg. 31, 260 51, Ekeby.

Thuvesson Media Group Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Thuvesson Media Group Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ling, Lisbeth Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktion av radioprogram samt inom IT området jämförbara medier, distribution av radio- och TV-program samt övriga IT media, import, handel och uthyrning inom ljud, bild, media och telecomprodukter samt därmed förenlig verksamhet.