Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-12-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Välingev. 250, 262 92, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-80288.

Bjuv arbetar för att verksamheter som Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och fastighetsservice samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag och det är följande personer, Vestergaard, Kaj Ove Staun som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestergaard, Kai Simon som är född 1978 och har titeln Suppleant, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gunnarstorps Byggnads Aktiebolag är 556458-0602.