Terminus Biotec Aktiebolag

Skåne län

Information

I Bjuv finns det ett Aktiebolag som heter Terminus Biotec Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Terminus Biotec Aktiebolag i Skåne län. Bjuv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1993-09-17 så har Terminus Biotec Aktiebolag varit registrerat. Idag är Terminus Biotec Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Terminus Biotec Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Storg. 60, 267 35, Bjuv. Vi ni istället prata med Terminus Biotec Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva bioteknisk produktion och konsultverksamhet, bedriva handel med värdepapper och äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Kjell Gösta Conny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bromée Nilsson, Karin Lena Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Pettersson, Leif Jonny som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Terminus Biotec Aktiebolag har 556472-7831 som sitt organisationsnummer.