Stensåker Aktiebolag

Skåne län

Information

I Bjuv finns det ett Aktiebolag som heter Stensåker Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Stensåker Aktiebolag i Skåne län. Bjuv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1994-07-18 så har Stensåker Aktiebolag varit registrerat. Idag är Stensåker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Stensåker Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Styrbordsv. 24A, 252 85, Helsingborg. Vi ni istället prata med Stensåker Aktiebolag så kan ni göra det på 042-74083.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, idka handel med aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Siv Irene som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallin, Hanna Kristina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Olsson, Sara Kristina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Stensåker Aktiebolag har 556490-0701 som sitt organisationsnummer.