Bilinredarna i Södra Sverige AB

Skåne län

Information

556490-7052 är organisationsnummer för verksamheten Bilinredarna i Södra Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilinredarna i Södra Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som Bilinredarna i Södra Sverige AB finns i.

Bilinredarna i Södra Sverige AB har varit registrerat sedan 1994-08-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilinredarna i Södra Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Bilinredarna i Södra Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilinredarna i Södra Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bladh, Leif Gösta -Harlegård, Mats Johan

Vill ni komma i kontakt med Bilinredarna i Södra Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 042-73470 eller genom brev på följande adress:
Östervångsv. 12, 260 50, Billesholm

Bolaget skall bedriva handel med och inredning av nya och begagnade bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilinredarna i Södra Sverige AB och det är Bladh, Leif Gösta som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Harlegård, Mats Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Harlegård, Yvonne Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,