Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag är ett bolag som finns i Bjuv. I Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zaar Johansson, Kent Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Zaar, Ann-Mai Margaretha som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag på telefon 042-82335.

Bolaget skall bedriva trädgårdsanläggningar och trädgårdsunderhåll ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kent J Trädgårdstjänst Aktiebolag har 556501-5251 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.