AB Lundblads Däckservice

Skåne län

Information

556509-3464 är organisationsnummer för bolaget AB Lundblads Däckservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Lundblads Däckservice är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bjuv som är den kommunen som AB Lundblads Däckservice finns i.

AB Lundblads Däckservice har varit registrerat sedan 1995-04-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Lundblads Däckservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AB Lundblads Däckservice är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bjuv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Lundblads Däckservice är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med AB Lundblads Däckservice så kan ni göra det på telefon genom 042-81800 eller genom brev på följande adress:
Rosentorpsv. 1, 267 90, Bjuv

Bolaget skall bedriva handel och försäljning av däck till transportfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Lundblads Däckservice och det är Neij, Hans Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Neij, Göllö Rigmor Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,